[Whitepaper overzicht E-commerce]

Whitepaper overzicht E-commerce

[Whitepaper overzicht E-commerce]

Hier vindt u relevante whitepapers en onderzoeksrapporten over over een groot aantal E-comemrce thema's. Door de enorme groei die E-commerce doormaakt zakelijk is het van belang bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

 


Whitepaper E-commerce groothandel
E-commerce whitepaper
Wist u dat de afgelopen 12 maanden maar liefst 48% van de zakelijke inkopers een online bestelling heeft geplaatst of goedgekeurd? E-commerce is niet meer weg te denken uit onze economie. Trends en ontwikkelingen, zoals COVID-19, vragen om een snelle digitalisering van de B2B-sector. Waar in 2018 44% van de groothandels een e-commerceplatform had, is dit in 2020 gestegen naar 68%. Een goede omnichannelstrategie bepaalt uw succes als groothandel en een webshop kan dan zeker niet ontbreken.

Lees meer

 


Whitepaper OCI E-commerce
OCI Whitepaper
OCI-koppelingen tussen afnemer en leverancier worden steeds populairder o.a. vanwege de enorme tijdsbesparing voor beide partijen. OCI staat voor Open Catalogue Interface en zorgt voor de integratie van een inkoopsysteem en webshop. Uw afnemers hoeven bestellingen niet meer handmatig in te voeren, maar krijgen vanuit het ERP direct toegang tot uw webshop.

Lees meer

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op